Over Thesingh Digital Consultancy

Wie is Thesingh Digital Consultancy?

digital-consultancy
Thesingh Digital Consultancy

Mijn naam is Brendan Thesingh. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in digital consultancy en online marketing. Je komt hier naar aanleiding van een van mijn berichten of advertenties op social media, een Adword of gewoon door een zoekopdracht. Je kunt me bellen op 06-48266149 of mailen op info@thesinghdigital.nl om eens een kop koffie te drinken. Dan vertel ik alles over digital marketing mogelijkheden.

Wat doe ik als Thesingh Digital Consultancy?
Wat ik doe is bedrijven en ondernemers hun online marketingcommunicatie op te zetten of te verbeteren. Daaronder vallen o.a SEO, SEA en Social Media. Maar ook guerilla content marketing. Ik kan daarin adviseren, implementeren en trainen. Zowel voor B2C als B2B voor producten waarbij er sprake is van langdurige klantrelaties. Zoals bij abonnementen en grote B2B aankooptrajecten.

Ik doe dat op een niet conventionele wijze. Waarbij het er vooral om gaat uw bedrijf en klanten zo snel mogelijk te begrijpen en resultaten neer te zetten. Dat kan zijn uw social media kanalen opzetten. Maar ook uw medewerkers te trainen in het gebruik. Of een geheel nieuwe online strategie opzetten.

Belangrijkste expertise

Mijn belangrijkste expertise betreft de toepassing van Google gerelateerde producten. Waarbij social media als ondersteunende factor wordt ingezet. Uiteindelijk om conversies naar leads of verkoop te genereren.

Deze expertise en ervaring heb ik vooral opgedaan in complexe omgevingen en/of met complexe producten. Ik ben dus geen webwinkel marketeer. Wat ik wel doe is systemen opzetten om online leads te genereren. Met complexe producten waarbij er een langdurige relatie met de klant nodig is.

Ik bied dus op een toegankelijke wijze online marketing advies. Voor producten en diensten waarbij meer vertrouwen nodig is voor aankoop.

Interesse om eens te praten met Thesingh Digital Consultancy? Mail me dan op info@thesinghdigital.nl of bel 06-48266149. Of gebruik het contactformulier hieronder. Nog niet overtuigd? Google mijn naam eens . Een eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend inclusief een gratis SEO check dus aarzel niet om contact op te nemen.