Digital Marketing Referentie

Digital marketing referentie

Door de jaren heen heb ik voor allerlei opdrachtgevers opdrachten en projecten gedaan. Daardoor heb ik een digital marketing referentie van diverse organisaties. Uitvoerend, als leidinggevende, als bedenker, projectmanager, redacteur en andere rollen. Voor grote organisaties als Microsoft, PPG, XS4ALL en de FNV, maar ook voot zelfstandige professionals en MKB.

SEO en SEA opdrachten

Organisatie adviesbureau Berenschot

Voor Berenschot ben ik ingehuurd om de SEO van een oude site naar nieuwe site zo soepel

Digital Marketing Referentie Berenschot
SEO Berenschot

mogelijk te laten verlopen. Sindsdien voorzie ik ze van zoekmachine optimalisatie advies. Dit is vooral interessant omdat Berenschot een b2b bedrijf is waarbij het gaat om specifieke diensten waarbij er sprake is van grote omzetten. Dit vereist een andere aanpak dan bij consumenten sites en e-commerce. Ook SEO nodig voor kennisintensieve diensten? Vul het contactformulier hieronder in met je vraag of contactgegevens. Of mail me.

ASSA ABLOY Entrance Systems

Voor ASSA ABLOY Entrance Systems (AAES) ben ik ingehuurd om de SEO en SEA te

Digital Marketing Referentie ASSA ABLOY ENTRANCE SYSTEMS

beheren in een transitiefase. AAES is een van de grootste fabrikanten van automatische schuifdeuren ter wereld. Vier sites moesten naar een nieuwe site leiden. Ik heb dat gecontroleerd en de SEA ingesteld voor de nieuwe site. Daarna heb ik AAES nog één jaar lang begeleid bij het verbeteren van de online marketing. Zij zijn daar nu zelfstandig toe in staat. Belangrijk hierbij was de overweging dat het hele portfolio van AAES een B2B proces is met specifieke wensen. Daarop zijn de SEO en de SEA aangepast. Meer hierover weten, gebruik het formulier of mail me met een vraag.

Ad Interim opdrachten

Ik heb diverse partijen geholpen bij het opzetten van nieuwe businessmodellen of nieuwe afdelingen. Daaraan heb ik ook diverse digital marketing referenties overgehouden. Mijn ervaring als manager bij organisaties als PPG, XS4ALL, FNV en Microsoft kwam hierbij goed van pas. Zo kan ik zowel inhoudelijk als sturend optreden om medewerkers zo snel mogelijk productief te krijgen. Om nieuwe werkwijzen te ontwikkelen of de nieuwe werkwijze uit te voeren. Zo heb ik van meerdere organisaties een digital marketing referentie.

Hotelchamp

Bij Hotelchamp begeleidde ik als Senior Conversion Specialist de junior specialisten.Digital Marketing Referenties Hotelchamp Daarnaast was ik de adviseur voor conversie optimalisatie van de grote hotelketens totdat de diverse juniors daar klaar voor waren. Na verloop van tijd was de organisatie zelf klaar om dit ter hand te nemen.  Meer weten over hoe ik conversies voor jou organisatie kan verbeteren? Gebruik het contactformulier of mail met een vraag over optimalisatie.

MCXESS

Bij MCXESS was ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een nieuw product. NamelijkDigital Marketing Referentie MCXESS het volledig online bestellen van servicenummers. Tot dan toe kwam er nog altijd veel persoonlijk contact kijken bij deze B2B dienst. Dit is een volledig selfservice online oplossing waar ook het bijbehorende belmenu is aan te maken. Hierbij overzag ik de realisatie via Scrum/Agile projectmanagement van zowel design, frontend als backend. Meer weten over hoe ik kan helpen met producten en diensten digitaliseren? Gebruik het contactformulier of mail me met een vraag.

Digital marketing referenties

Van al mijn opdrachtgevers en projecten zijn referenties op te vragen. Wil je mij vragen stellen of met een van mijn referenten contact opnemen doe dat dan via het contactformulier of stuur me een mail.