Tarieven online marketing consultancy

SEO

SEO, in goed Nederlands zoekmachine optimalisatie, betekent: het inrichten van middelen op een site en daarbuiten zodat deze op de juiste termen te vinden is in Google. Daarvoor zijn een aantal technische en content zaken nodig. Onderstaand de tarieven online marketing consultancy wat betreft SEO. Wil je meer weten mail dan of gebruik het formulier hieronder.

SEO Check Gratis
SEO Check abonnement € 100 p/m
SEO aanpassing bestaande meta content € 300
SEO (her)schrijven € 60 p/u
SEO 3 maanden pakket, 15 uur aanpassing meta content en/of (her)schrijven + SEO Check abo  € 200 korting. € 1000 (Bij eerste keer € 800)

 

SEA

SEA, in goed Nederlands zoekmachine adverteren is het in Adwords bepaalde termen inkopen waarop je wilt dat Google een advertentie vertoont voor jouw site. Klinkt en is voor een groot deel eenvoudig. Wil je echter efficiënte en effectieve Adwords dan moet je wel wat meer doen. Daar help ik je verder mee! Wil je meer weten mail dan of gebruik het formulier hieronder.

SEA zoektermen opstellen € 100
SEA advertenties (3) opstellen per categorie € 150
SEA activeren en instellen € 100
SEA Rapportage en beheer € 100 p/m
SEA 3 maanden pakket, bij 3 categorieën. € 750 (€ 600 eerste keer)

 

Social Media & Content Marketing

Om effectief via social media mensen naar je site te krijgen moet je accounts hebben op de diverse social media. Daarnaast moet je adverteren op die media voor traffic. Ik kan die kanalen instellen met de juiste visuals en boodschappen. Daarnaast kan ik de berichten opstellen en instellen zodat deze voor de diverse social media te gebruiken is. Zowel voor organische als commerciële (advertenties) varianten. Wil je meer weten mail dan of gebruik het formulier hieronder.

Bespreken opzet social media € 100
Selecteren beeld account € 100
Account instellen € 50
3 berichten opzetten € 150
Beeld berichten selecteren € 50
Advertentie instellen en opzetten € 50
Rapportage account € 50 p/m
3 maanden pakket per account € 1000 (bij eerste keer € 800)

 

Tarieven online marketing consultancy per uur

Er kan ook een wens zijn om eerst te bespreken wat er nodig is. Een eerste intake gesprek met tips en tricks is altijd gratis. Naar aanleiding daarvan volgt er een modulair voorstel waar je uit kunt kiezen wat je wilt doen. Een los uur advies of consultancy kost 75 euro per uur. Non-profits kunnen contact opnemen om te informeren naar andere oplossingen. Wil je meer weten mail dan of gebruik het formulier hieronder.

tarieven online marketing consultancy